Karlstad

Brinner du för mänskliga rättigheter och ser gärna en vardag där du fyller din tid med något som gör skillnad? Kom in i värmen! Röda Korsets Ungdomsförbund söker nu efter frivilliga som vill hjälpa oss i det externa arbetet.

Plats: 
Karlstad

Hos Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad kan du engagera dig på flera sätt. Genom oss kan du bland annat bli verksamhetsledare i vår läxhjälp för att alla barn ska få lika chans att klara skolan.

Plats: 
Karlstad

Hos Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad kan du engagera dig på flera sätt. Genom oss kan du bland annat bli en del av vår läxhjälp för att alla barn ska få lika chans att klara skolan. Läxhjälpen handlar om mer än bara glosor och mattetal, syftet är att stärka barn och ungas självkänsla.

Plats: 
Karlstad

Hos Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad kan du engagera dig på flera sätt. Genom oss kan du bland annat jobba för att ensamkommande unga som söker asyl eller som just har fått uppehållstillstånd ska känna sig hemma i Karlstad. Just nu söker vi frivilliga till alla tre av våra kompisgrupper.

Plats: 
Karlstad

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Som volontär på Mattecentrum är man på plats i räknestugan och hjälper till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna på plats.

Organisation: 
Mattecentrum
Plats: 
Karlstad

Frisk & Fris lokalavdelning i Karlstad söker fler volontärer att hjälpa oss sprida kunskap om ätstörningar, stödja de som är drabbade och deras närstående samt förebygga psykisk ohälsa och ätstörningar.

Plats: 
Karlstad