Östersund

Röda Korsets Ungdomsförbund utbildar aktiva inom idrottsrörelsen i hur de kan förverkliga Barnkonventionen. Nyckeln är att barnen själva blir proffs på sina rättigheter.

Plats: 
Östersund

I Röda Korsets second hand butik får vi in mycket gåvor från allmänheten. Nu söker vi en volontär till textilavdelningen.
Där kommer du att hjälpa andra att sortera och prissätta material med inriktning mot textil (ej kläder).

Plats: 
Östersund

Att vara med i en studentgrupp är ett utmärkt sätt att agera för rättvisa och lära dig mer om mänskliga rättigheter. Det är också ett lysande tillfälle att träffa andra engagerade på ditt universitet, och vara en del av en global rörelse!

Organisation: 
Amnesty International
Plats: 
Östersund

Till vår second hand-butik söker vi en frivillig som kan arbeta i inlämningen. Du kommer att möte människor som vill skänka gåvor till Röda Korset. Din uppgift blir att ta emot gåvorna som ska till butiken.

Plats: 
Östersund

Du möter människor från olika kulturer och åldrar som alla söker unika prylar, kläder och upplevelser. Röda Korsets secondhandbutik är en ovanlig butik som vilar på humanitära grunder och inte gör skillnad på kund eller besökare.

Plats: 
Östersund

Inom läxhjälpen träffar du elever i årskurs 3,4 och 5. Det kommer att vara inom svenska, engelska och matematik.

Plats: 
Östersund

Till vår second hand-butik söker vi en frivillig som kan arbeta i inlämningen. Du kommer att möta människor som vill skänka gåvor till Röda Korset. Din uppgift blir att ta emot gåvorna som ska till butiken.

Plats: 
Östersund

Mattecentrum är en ideell förening som ger gratis läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever via öppna räknestugor. Som volontär på Mattecentrum är man på plats i räknestugan och hjälper till att svara på frågor och förklarar matematiken för eleverna på plats.

Organisation: 
Mattecentrum
Plats: 
Östersund