Stockholms Filmfestival söker volontärer till kundtjänst

Organisation: 
  • Stockholms Internationella Filmfestival
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Kultur
Social gemenskap
Sysselsättning och arbete

Du hjälper medlemmar som har frågor om medlemskap, festivalen och internetköp, via telefon och email. Du får mer än gärna tala flera språk, dock inget krav. Passar dig som är stresstålig, serviceminded och gillar att hjälpa folk! Att vara volontär på Stockholms Filmfestival innebär att du får vara mitt i händelsernas centrum.
Om du ger oss av din tid och ditt engagemang, ger vi dig möjligheten att se riktigt mycket film och uppleva filmvärlden från insidan.

Det vi erbjuder våra volontärer är ett volontärpass. Med passet kan du se festivalens alla filmer (i mån av plats), lära känna massa härliga människor, och ha en rolig filmfestivalupplevelse. I år kommer våra alla volontärer även att få festivalutbilning som ni tar med er till yrkeslivet.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Festivalen pågår 7-18 november, men vissa avdelningar har uppdrag som börjar redan i oktober.
Specifika önskemål eller information: 
Du får mer än gärna tala flera språk, dock inget krav. Passar dig som är stresstålig, serviceminded och gillar att hjälpa folk!
Minimiåtagande: 
Vi är glada om du kan vara med under flera pass under hela festivalen, men tillsammans kommer vi överens om exakta tider. (De flesta event är på eftermiddags- och kvällstid men vi kan även behöva hjälp på dagtid).
Adress: 
Gamla Brogatan 19
111 20 Stockholm
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.