523 volontäruppdrag

Motivera och behålla frivilliga

En utbildning om hur ni behåller de frivilligas engagemang.

Var?
I centrala Stockholm, exakt plats meddelas i bekräftelsen.
Stockholm
När?
15 oktober 2020
Kl. 9.00-16.00
För vem?
Ideella organisationer med verksamhet i Stockholm stad. Ett fåtal platser för övriga deltagare. Max 3 deltagare per förening.
Kostnad?
Kostnadsfri för ideella organisationer i Stockholm, övriga deltagare betalar en deltagaravgift på 1 800 kr.
Kontaktperson
Emelie Edin, emelie.edin@volontarbyran.org
Om utbildningen: 

Med anledning av corona

Beslut om höstens utbildningstillfällen kommer tas efter sommaren. Du kommer i god tid innan få information om de utbildningar som du anmält dig till kommer att genomföras, ersättas med en digital lösning eller eventuellt ställas in. Hör gärna av dig till utbildningens kontaktperson om du har några funderingar.

Välkommen med din anmälan!

________________________

Detta är utbildningen för dig som vill förstå hur din organisation kan arbeta strategiskt med att hålla engagemanget vid liv. Under utbildningen identifierar vi hinder för engagemang och hur din organisation kan arbeta med att stärka volontärernas motivation. Vi tittar på varför de frivilliga avslutar sitt engagemang och sätt att hantera detta. Genom kunskap om varför de frivilliga avslutar sitt engagemang och förståelse för hur motivation fungerar är du med och bidrar till ett hållbart engagemang i din organisation. Med hjälp av praktiska verktyg och konkreta metoder ger vi dig möjlighet till reflektion och erfarenhetsutbyte.

Efter att du anmält dig får du ett automatiskt mejl om att vi mottagit din anmälan, när din plats är godkänd av oss får du ytterligare ett automatiskt mejl. Vi kommer sedan mejla ut detaljerad information ett par veckor innan utbildningen.

Övrig information: 
Lunch och fika samt utbildningsmaterial ingår.
Tillgänglighet

Anmäl intresse

Ordning